Kadetski turnir 24. 11. 13

Na kadetskem turnirju v Ljubnem ob Savinji so 24. 11. 2013 ekipe KLS Ljubno, ŽOK Prevalje in Swatycomet Zreče (skupina K) odigrale kvalifikacije za 1 A državno ligo. Tekme si je ogledalo 80 gledalcev.

V prvi tekmi sta se pomerili ekipi KLS Ljubno in Swatycomet. Boljše so bile Zrečanke (25:19 in 25:17).

V drugi tekmi so Zrečanke izgubile proti ŽOK Prevalje (20:25 in 22:25).

V tretji tekmi so igralke ŽOK Prevalje premagale Kajuh Šoštanj (25:21 in 25:17).

V začetni postavi Zrečank so igrale: Tanja Podvršnik, Patricija Podkrajšek, Ines Hirkič, Lena Pučnik, Maja Baumhakl, Tonka Pučnik, Anemari Kovač (libero), v ekipi so bile še Neža Pec, Tjaša Hrustelj, Tjaša Brglez, Daša Gaber, Antonela Marčeta in Vesna Slatinek. Trener je bil Boris Klokočovnik, njegov pomočnik pa Mitja Bremec.

Odbojkarice iz Zreč so na tem turnirju nujno potrebovale vsaj eno zmago in niz proti ekipi Prevalj. Pričele so dobro in skozi celotno prvo tekmo nadzirale igro in zanesljivo zmagale proti domači ekipi. Tekmo so dobile lažje, kot kaže rezultat in kot so pričakovale.

V drugi temi so proti ekipi s Prevalj nekoliko popustile, predvsem pri sprejemu. Kljub temu so odigrale dobro tekmo, žal pa niso osvojile niza, ki bi jim omogočil bolj mirno nadaljevanje na zadnjem turnirju, ki bo 8. 12. 2013 v Zrečah.

Vrstni red pred zadnjim turnirjem: 1. Prevalje 12, 2. Šoštanj 4, 3. SwatyComet Zreče 2, 4. KLS Ljubno 2

Vabilo in predstavitevSponzorji


Klaudija Gaber, odvetnica