Kajuh Šoštanj : OK Swatycomet Zreče

Kajuh Šoštanj : Swatycomet Zreče 3:0
Šoštanj, 14. december – Odbojkarice Zreč so v tekmi 9. kroga 2. DOL v gosteh izgubile s 3:0 ( 25:19, 25:18, 25:21)

Športna dvorana Šoštanj
Swatycomet Zreče: Primožič 0, Pučnik L. 1, Pučnik T. 2, Podkrajšek P. 1, Podkrajšek D. 4, Hrustelj, Jakob, Podvršnik T. 10, Kotnik C. 5, Kovač, Iršič B., Baumhakl M. 3

Igralke Kajuha so se v dvoboju z odbojkaricami iz Zreč v domači dvorani mučile bolj, kot je bilo potrebno, toda ob koncu se jim je vse srečno izteklo. Zabeležile so pomembno prvenstveno zmago in še naprej vztrajajo tik pod vrhom.
Zrečanke so dobro začele, vodile z 8:5, sledi pa je preobrat, saj so domačinke dosegle kar 10 zaporednih točk. Po gladko dobljenem prvem nizu z izidom 25:19 je bilo nadaljevanje povsem odprto. V drugem nizu se je že opazilo, da Zrečanke zmorejo več, kot so prikazale v prvem nizu, toda tudi drugi niz so predvsem zaradi boljšega izvajanja začetnih udarcev dobile Šoštanjčanke.
V tretjem nizu je v igri nastal popoln preobrat, Zrečanke so dobro igrale v vseh elementih vse do drugega tehničnega odmora. V nadaljevanju so domačinke zopet bolje izvajale začetne udarce, kar jim je omogočilo, da so prve prišle do treh zaključnih žog. Že prvo so izkoristile z asom in se veselile nove zmage.
“Prvi niz smo izgubili prelahko. Začeli smo odlično, nato močno popustili, predvsem pri sprejemu servisa. Drugi in tretji niz smo odigrali korektno, toda še vedno smo bili s svojo igro v napadu za dve točki ali tri točke prekratki. Napravili smo kar nekaj nepotrebnih napak, kar se nam je na koncu maščevalo.”

Vabilo in predstavitevSponzorji


Klaudija Gaber, odvetnica