OK Swatycomet Zreče : Celje

Swatycomet Zreče – Celje 3:0 (25:21, 28:26, 25:18)
Zreče, 18. januar – Odbojkarice Zreč so v domači dvorani premagale Celje s 3:0

Športna dvorana OŠ v Zrečah, gledalcev 100. Swatycomet Zreče: Podkrajšek D. 4, Pučnik V. 12, Pavlič N. 7, Podvršnik T. 9, Hirkič I. 3, Kotnik C. 4, Jakob J., Podkrajšek P., Baumhakl M., Kovač A., Pučnik T., Pučnik L.

Druga zmaga v letu 2014. Odbojkarice iz Zreč so znova igrale dobro, zabeležile novo zmago in se prebile iz 9. na 7. mesto. Ta zmaga odbojkaricam iz Zreč pomeni veliko, saj so premagale neposrednega tekmeca z začelja lestvice.
Zreške odbojkarice so tokrat odločno krenile v tekmo, imele so pobudo v celotnem prvem nizu in vodile od 3 do 4 točke. Celjanke so v začetku z visokim blokom uspešno ustavljale napade Tanje Podvršnik in Nine Pavlič, kljub temu pa so domačinke vodile ob drugem tehničnem odmoru s 16:11, predvsem zaradi dobre obrambe. Nadaljevale so z dobro igro (21:16) in niz zanesljivo dobile.
V drugem nizu so se igralke obeh ekip borile za vsako točko, se izmenjevale v vodstvu, Celjanke so dobro blokirale in napadale, Zrečanke pa servirale in odlično igrale v obrambi. Tudi sama končnica drugega niza je bila razburljiva, več sreče pa so imele domačinke in tako povedle z 2:0 v nizih.
V tretjem nizu so domačinke odlično servirale, kar je gostjam povzročalo velike težave pri sprejemu servisa, s težavo so zaključevale napade (11:5), v domači ekipi pa so dobro napadale Veronika Pučnik, Tanja Podvršnik in Nina Pavlič (20:10 in 24:13).
Najboljša igralka pri domačinkah je bila Veronika Pučnik s 57-odstotnim sprejemom in 12 doseženimi točkami. V soboto prihaja v goste ekipa iz Murske Sobote. Zopet lahko pričakujemo borbeno in napeto tekmo.

Vabilo in predstavitevSponzorji


Klaudija Gaber, odvetnica