Turnir regijskih reprezentanc 2015

16. in 17. februarja v ŠD Zreče


OK Swatycomet Zreče je organiziral turnir regijskih reprezentanc


Najboljše deklice in dečke v odbojki iz posameznih slovenskih regij ste lahko spremljali 16. in 17. 2. v športni dvorani v Zrečah.

Zreška dvorana je v ponedeljek in torek gostila regijske reprezentance. Pomerili so se dečki in deklice iz šestih slovenskih regij, in sicer iz Ljubljane, Maribora, Primorske, Dolenjske in Gorenjske, igralci celjske in koroške regije pa so nastopali za združeno celjsko-koroško reprezentanco.

Ljubitelji odbojke so videli kopico zanimivih dvobojev. Še posebej so gledalci uživali v obeh finalnih srečanjih. Oba finala sta se končala v dveh nizih, vendar sta bili obe tekmi napeti in zanimivi do samega konca. Mladi slovenski odbojkarji so pokazali, da se v naši državi igra odlična odbojka, gledalci so bili nad njihovo igro navdušeni.
Pri fantih so prvo mesto zasedli odbojkarji Dolenjske, drugi so bili igralci štajersko-panonske regije, tretje mesto so zasedli odbojkarji koroško-savinjske regije. Od 4. do 6. mesta so se razvrstili igralci ljubljanske, primorske in gorenjske regije.
Pri dekletih so prvo mesto osvojile igralke koroško-savinjske regije, druge so bile igralke Ljubljane, tretje pa igralke štajersko-prekmurske regije. Od 4. do 6. mesta so se razvrstile ekipe primorske, gorenjske in dolenjske regije.

Lepo je bilo.

Najboljše igralke (izbor trenerjev)
1. NAJ PODAJALKA: Tonka Pučnik (Koroška-Savinjska)
2. NAJ NAPADALKA: Zala Košak (Koroška-Savinjska)
3. NAJ LIBERO: Katarina Bulc (Ljubljana)
4. NAJ BLOKERKA: Nika Cigale (Koroška-Savinjska)
5. NAJKORISTNEJŠA IGRALKA: Nuša Podbregar (Koroška-Savinjska)

Najboljši igralci (izbor trenerjev)
1. NAJ PODAJALEC: Domen Glavič (Dolenjska)
2. NAJ NAPADALEC: Leon Gorše (Dolenjska)
3. NAJ LIBERO: Luka Primik (Koroška-Savinjska)
4. NAJ BLOKER: Manuel Grünwald (Dolenjska)
5. NAJKORISTNEJŠI IGRALEC: Uroš Štefanič (Dolenjska)
 
 


Tonka in Lena Pučnik za celjsko-koroško reprezentanco

V celjsko-koroški reprezentanci sta odlično igrali tudi sestri Tonka in Lena Pučnik. Prvič sta mladi Zrečanki v reprezentančnem dresu igrali v domači dvorani. Obe sta pokazali odlično igro in pripomogli k zmagoslavju ekipe, s katero sta postali državni prvakinji. Tonka je odlično podajala, Lena pa zaključevala.

Še posebej ponosni so v OK Swatycomet Zreče na Tonko Pučnik, ki je bila po izboru trenerjev izbrana za najboljšo podajalko turnirja.


OK Swatycomet Zreče                        
web counter
web counter